Gastenboek

Wilt u ons laten weten hoe het feest is geweest of wilt u anderen vertellen hoe u het Hieperdepiep kinderfeest heeft ervaren?
Deel uw ervaring en schrijf het in het Hieperdepiep gastenboek!
Ook zouden wij het heel leuk vinden als u een beoordeling achterlaat op de Google Review pagina.

Schrijf een leuk berichtje!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
17 berichten.
Karin Franssen
Super leuk kinderfeestje gehad. Alles was aanwezig en kei leuk om samen met de kinderen de spellen te doen. Volgend jaar zeker weer!
Super leuk kinderfeestje gehad.
Alles was aanwezig en kei leuk om samen met de kinderen de spellen te doen.
Volgend jaar zeker weer!... Sluiten
Mira Ghamel
Eindelijk was het zover het kinderfeestje van mijn eigen beauty, want dat wilde ze een beauty party! Alles erop en eraan! Van een loper tot aan voetenbakken en maskertjes de dametjes hebben een ontzettend leuke middag gehad.. Op jullie facebook pagina heb ik een foto geplaatst. Bedankt voor het leuke thema ๐Ÿ˜
Eindelijk was het zover het kinderfeestje van mijn eigen beauty, want dat wilde ze een beauty party!

Alles erop en eraan! Van een loper tot aan voetenbakken en maskertjes de dametjes hebben een ontzettend leuke middag gehad..

Op jullie facebook pagina heb ik een foto geplaatst.
Bedankt voor het leuke thema ๐Ÿ˜... Sluiten
Chantal en Marijke
Super leuk hocus spocus feest gehad veel decoratie en spelletjes in de kist. Kinderen vonden het super. ps: Leuk die sneeuwvlokjes op de pagina zeer toepasselijk in december Gr Chantal en Marijke
Super leuk hocus spocus feest gehad veel decoratie en spelletjes in de kist. Kinderen vonden het super.
ps: Leuk die sneeuwvlokjes op de pagina zeer toepasselijk in december
Gr Chantal en Marijke... Sluiten
Anouk, mama Louka
Super leuk jungle feest gehad met dank aan de junglekist van Sandy. Echt aan de kleinste dingen is gedacht (slingers, placemats), zodat je zelf alleen voor eten en drinken hoeft te zorgen. De kinderen vonden het echt geweldig en ook voor ons als ouders was het erg leuk om te doen. En dat voor zo een bedrag. Echt een aanrader!
Super leuk jungle feest gehad met dank aan de junglekist van Sandy. Echt aan de kleinste dingen is gedacht (slingers, placemats), zodat je zelf alleen voor eten en drinken hoeft te zorgen. De kinderen vonden het echt geweldig en ook voor ons als ouders was het erg leuk om te doen. En dat voor zo een bedrag. Echt een aanrader!... Sluiten
Sanne
Vandaag het discofeest gevierd met 8 kids van 5/6 jaar oud. Het was fantastisch en wat een goede service! Tot volgend jaar!
Vandaag het discofeest gevierd met 8 kids van 5/6 jaar oud.
Het was fantastisch en wat een goede service!

Tot volgend jaar!... Sluiten
Judith Schipperen
Gisteren een zeer geslaagd junglefeestje gehad voor de verjaardag van onze dochter! Alles zat er gewoon bij, tot in detail, erg leuk!
Gisteren een zeer geslaagd junglefeestje gehad voor de verjaardag van onze dochter! Alles zat er gewoon bij, tot in detail, erg leuk!... Sluiten
Thea en Thirza
Dankjewel Sandy voor een heel leuk feest. Het was overcompleet, de klapper met foto's zijn heel duidelijk veel ideeรซn en de keuze van de thee ook heel leuk en lekker. Het was een onvergeetelijk feest. Ik vond het een ontzettend leuk feest.
Dankjewel Sandy voor een heel leuk feest.
Het was overcompleet, de klapper met foto's zijn heel duidelijk veel ideeรซn en de keuze van de thee ook heel leuk en lekker.
Het was een onvergeetelijk feest.
Ik vond het een ontzettend leuk feest.... Sluiten
Esther Hoyer
Wat een geweldig leuk Kabouterfeest hebben wij gehad! Een hele mooie kist vol met activiteiten tot in de puntjes uitgewerkt. De kaboutertent was ook echt een hit. Enorm goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar ๐Ÿ™‚
Wat een geweldig leuk Kabouterfeest hebben wij gehad!
Een hele mooie kist vol met activiteiten tot in de puntjes uitgewerkt.
De kaboutertent was ook echt een hit.
Enorm goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar :-)... Sluiten
Audrey
Wij hebben gister een geweldig piratenfeest gehad! De kist is zo compleet met versieringen en spellen dat we ons de hele middag goed vermaakt hebben. Ondanks dat het allemaal kindjes van 4 en 5 jaar waren, hielden ze de aandacht er goed bij, dankzij het goede verhaal!! Bedankt voor de goede service!
Wij hebben gister een geweldig piratenfeest gehad! De kist is zo compleet met versieringen en spellen dat we ons de hele middag goed vermaakt hebben.
Ondanks dat het allemaal kindjes van 4 en 5 jaar waren, hielden ze de aandacht er goed bij, dankzij het goede verhaal!!
Bedankt voor de goede service!... Sluiten
Judith Wekenborg
Werkelijk alles zat erbij. Super veel versieringen en leuke spellen. Geen tijd gehad om alles te doen. Alleen zelf zorgen voor wat lekkers en te drinken. Kids vonden 't geweldig!!
Werkelijk alles zat erbij. Super veel versieringen en leuke spellen. Geen tijd gehad om alles te doen. Alleen zelf zorgen voor wat lekkers en te drinken. Kids vonden 't geweldig!!... Sluiten
Miriam Weijers
Vandaag het feestje gehad van onze dochter. Het was geweldig. Overal was aan gedacht. Van versiering tot tractstie. Echt helemaal top.
Vandaag het feestje gehad van onze dochter. Het was geweldig. Overal was aan gedacht. Van versiering tot tractstie. Echt helemaal top.... Sluiten
Jake
Heb afgelopen maandag mijn verjaardag gevierd en heb toen de Disco kist gebruikt. Wat een leuke kist met alle disco lampen en muziek! Groetjes van Jake
Heb afgelopen maandag mijn verjaardag gevierd en heb toen de Disco kist gebruikt.
Wat een leuke kist met alle disco lampen en muziek!
Groetjes van Jake... Sluiten
Marc (vader van Daan)
Het Junglefeest was helemaal af. De kist bevat zoveel spellen dat we de hele middag bezig zijn geweest. Met de decoratie hebben we onze huiskamer veranderd in een echte Jungle. De kids vonden het geweldig! We hebben een super feest gehad en tot volgend jaar.
Het Junglefeest was helemaal af. De kist bevat zoveel spellen dat we de hele middag bezig zijn geweest. Met de decoratie hebben we onze huiskamer veranderd in een echte Jungle. De kids vonden het geweldig!
We hebben een super feest gehad en tot volgend jaar.... Sluiten
Sandra Janssen-Schaareman
Leuk feestje gehad van 7 jarige dochter met de leuke discokist!
Leuk feestje gehad van 7 jarige dochter met de leuke discokist!... Sluiten
Carla van Bijnen-Kitslaar
Gistermiddag een ontzettend gezellig kabouterfeest gehad. Onze 5-jarige dochter en haar vriendinnetjes hebben het heel leuk gevonden. De kist is hartstikke compleet ingericht. Zeker een aanrader!
Gistermiddag een ontzettend gezellig kabouterfeest gehad. Onze 5-jarige dochter en haar vriendinnetjes hebben het heel leuk gevonden. De kist is hartstikke compleet ingericht. Zeker een aanrader!... Sluiten
Niek
Hoi Hieperdepiep! Mede dankzij de kist heb ik een heel leuk verjaardagsfeestje gehad. De kist was zo volledig dat we niet eens alles hebben kunnen doen! Daarna hebben we nog veel leuke reacties van mijn vriendjes en vriendinnetjes gehad. Groetjes, Niek
Hoi Hieperdepiep!

Mede dankzij de kist heb ik een heel leuk verjaardagsfeestje gehad. De kist was zo volledig dat we niet eens alles hebben kunnen doen! Daarna hebben we nog veel leuke reacties van mijn vriendjes en vriendinnetjes gehad.

Groetjes,
Niek... Sluiten
Tineke mama van Pim
De junglekist gehuurd van hieperdepiep. Mooi verzorgde kist, met veel extra's er in. Slingers, knuffels, platen, placemats, noem maar op. Alle spellen mooi verzorgd per tas aangeboden. Vooral de dansjes waren bij onze club druktemakers een groot succes, even lekker bewegen. Maar het stilzitten op de kussentjes, met hulp van het trommeltje ging ook goed. Het verhaal als leidraad voor t hele feestje gaf mij houvast en hield de kinderen er bij betrokken. Kortom een mooi verzorgd feest voor een goede prijs met weinig moeite vooraf. Mooi product Sandy!
De junglekist gehuurd van hieperdepiep. Mooi verzorgde kist, met veel extra's er in. Slingers, knuffels, platen, placemats, noem maar op. Alle spellen mooi verzorgd per tas aangeboden. Vooral de dansjes waren bij onze club druktemakers een groot succes, even lekker bewegen. Maar het stilzitten op de kussentjes, met hulp van het trommeltje ging ook goed. Het verhaal als leidraad voor t hele feestje gaf mij houvast en hield de kinderen er bij betrokken. Kortom een mooi verzorgd feest voor een goede prijs met weinig moeite vooraf.
Mooi product Sandy!... Sluiten

Op dit moment zijn de volgende thema’s beschikbaar:
(Ga naar onze Thema’s pagina voor meer informatie of klik hieronder op het feest om direct door te gaan)

ย  Piratenfeest (5 t/m 8 jaar)
ย  Junglefeest (5 t/m 8 jaar)
ย  Pokรฉfeest (vanaf 8 jaar)
ย  Griezelfeest (6 t/m 9 jaar)
ย  Beautyfeest (vanaf 8 jaar)
ย  Secret Mission (vanaf 10 jaar)
ย  Laserschieten (vanaf 8 jaar)
ย  Prinsessen Theefeest (vanaf 5 jaar)

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd telefonisch 06-12779009 contact met ons opnemen, ofย stel uw vraag via ons contactformulier op deze website, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.