Gastenboek

Wilt u ons laten weten hoe het feest is geweest of wilt u anderen vertellen hoe u het Hieperdepiep kinderfeest heeft ervaren?
Deel uw ervaring en schrijf het in het Hieperdepiep gastenboek!
Ook zouden wij het heel leuk vinden als u een beoordeling achterlaat op de Google Review pagina.

Schrijf een leuk berichtje!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
17 berichten.
Karin Franssen
Super leuk kinderfeestje gehad. Alles was aanwezig en kei leuk om samen met de kinderen de spellen te doen. Volgend jaar zeker weer!
Super leuk kinderfeestje gehad.
Alles was aanwezig en kei leuk om samen met de kinderen de spellen te doen.
Volgend jaar zeker weer!... Sluiten
Mira Ghamel
Eindelijk was het zover het kinderfeestje van mijn eigen beauty, want dat wilde ze een beauty party! Alles erop en eraan! Van een loper tot aan voetenbakken en maskertjes de dametjes hebben een ontzettend leuke middag gehad.. Op jullie facebook pagina heb ik een foto geplaatst. Bedankt voor het leuke thema ๐Ÿ˜
Eindelijk was het zover het kinderfeestje van mijn eigen beauty, want dat wilde ze een beauty party!

Alles erop en eraan! Van een loper tot aan voetenbakken en maskertjes de dametjes hebben een ontzettend leuke middag gehad..

Op jullie facebook pagina heb ik een foto geplaatst.
Bedankt voor het leuke thema ๐Ÿ˜... Sluiten
Chantal en Marijke
Super leuk hocus spocus feest gehad veel decoratie en spelletjes in de kist. Kinderen vonden het super. ps: Leuk die sneeuwvlokjes op de pagina zeer toepasselijk in december Gr Chantal en Marijke
Super leuk hocus spocus feest gehad veel decoratie en spelletjes in de kist. Kinderen vonden het super.
ps: Leuk die sneeuwvlokjes op de pagina zeer toepasselijk in december
Gr Chantal en Marijke... Sluiten
Anouk, mama Louka
Super leuk jungle feest gehad met dank aan de junglekist van Sandy. Echt aan de kleinste dingen is gedacht (slingers, placemats), zodat je zelf alleen voor eten en drinken hoeft te zorgen. De kinderen vonden het echt geweldig en ook voor ons als ouders was het erg leuk om te doen. En dat voor zo een bedrag. Echt een aanrader!
Super leuk jungle feest gehad met dank aan de junglekist van Sandy. Echt aan de kleinste dingen is gedacht (slingers, placemats), zodat je zelf alleen voor eten en drinken hoeft te zorgen. De kinderen vonden het echt geweldig en ook voor ons als ouders was het erg leuk om te doen. En dat voor zo een bedrag. Echt een aanrader!... Sluiten
Sanne
Vandaag het discofeest gevierd met 8 kids van 5/6 jaar oud. Het was fantastisch en wat een goede service! Tot volgend jaar!
Vandaag het discofeest gevierd met 8 kids van 5/6 jaar oud.
Het was fantastisch en wat een goede service!

Tot volgend jaar!... Sluiten
Judith Schipperen
Gisteren een zeer geslaagd junglefeestje gehad voor de verjaardag van onze dochter! Alles zat er gewoon bij, tot in detail, erg leuk!
Gisteren een zeer geslaagd junglefeestje gehad voor de verjaardag van onze dochter! Alles zat er gewoon bij, tot in detail, erg leuk!... Sluiten
Thea en Thirza
Dankjewel Sandy voor een heel leuk feest. Het was overcompleet, de klapper met foto's zijn heel duidelijk veel ideeรซn en de keuze van de thee ook heel leuk en lekker. Het was een onvergeetelijk feest. Ik vond het een ontzettend leuk feest.
Dankjewel Sandy voor een heel leuk feest.
Het was overcompleet, de klapper met foto's zijn heel duidelijk veel ideeรซn en de keuze van de thee ook heel leuk en lekker.
Het was een onvergeetelijk feest.
Ik vond het een ontzettend leuk feest.... Sluiten
Esther Hoyer
Wat een geweldig leuk Kabouterfeest hebben wij gehad! Een hele mooie kist vol met activiteiten tot in de puntjes uitgewerkt. De kaboutertent was ook echt een hit. Enorm goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar ๐Ÿ™‚
Wat een geweldig leuk Kabouterfeest hebben wij gehad!
Een hele mooie kist vol met activiteiten tot in de puntjes uitgewerkt.
De kaboutertent was ook echt een hit.
Enorm goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar :-)... Sluiten
Audrey
Wij hebben gister een geweldig piratenfeest gehad! De kist is zo compleet met versieringen en spellen dat we ons de hele middag goed vermaakt hebben. Ondanks dat het allemaal kindjes van 4 en 5 jaar waren, hielden ze de aandacht er goed bij, dankzij het goede verhaal!! Bedankt voor de goede service!
Wij hebben gister een geweldig piratenfeest gehad! De kist is zo compleet met versieringen en spellen dat we ons de hele middag goed vermaakt hebben.
Ondanks dat het allemaal kindjes van 4 en 5 jaar waren, hielden ze de aandacht er goed bij, dankzij het goede verhaal!!
Bedankt voor de goede service!... Sluiten
Judith Wekenborg
Werkelijk alles zat erbij. Super veel versieringen en leuke spellen. Geen tijd gehad om alles te doen. Alleen zelf zorgen voor wat lekkers en te drinken. Kids vonden 't geweldig!!
Werkelijk alles zat erbij. Super veel versieringen en leuke spellen. Geen tijd gehad om alles te doen. Alleen zelf zorgen voor wat lekkers en te drinken. Kids vonden 't geweldig!!... Sluiten

Op dit moment zijn de volgende thema’s beschikbaar:
(Ga naar onze Thema’s pagina voor meer informatie of klik hieronder op het feest om direct door te gaan)

ย  Piratenfeest (5 t/m 8 jaar)
ย  Junglefeest (5 t/m 8 jaar)
ย  Pokรฉfeest (vanaf 8 jaar)
ย  Griezelfeest (6 t/m 9 jaar)
ย  Beautyfeest (vanaf 8 jaar)
ย  Secret Mission (vanaf 10 jaar)
ย  Laserschieten (vanaf 8 jaar)
ย  Prinsessen Theefeest (vanaf 5 jaar)

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd telefonisch 06-12779009 contact met ons opnemen, ofย stel uw vraag via ons contactformulier op deze website, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.