Wie is te vertrouwen? Of ben je zelf niet te vertrouwen?

Tijdens dit spannende spel, gebaseerd op het tv programma “Wie is de Mol” proberen de spelers als team zoveel mogelijk geld te verdienen. De groep gaat opdrachten uitvoeren in het centrum van Reuver. 1 speler is de Mol maar… de andere spelers hebben ook een missie!

Lukt het de spelers om hun missie ongezien uit te voeren, of zijn de spelers elkaar te slim af? Komen ze erachter welke geheime missies de andere spelers hebben? Wie is de Mol?

Secret Mission is een leuk, spannend en actief spel in de buitenlucht en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, maar is ook voor volwassenen erg leuk om te spelen. Het spel is beschikbaar voor maximaal 8 personen en duurt (zonder pauze) ongeveer 2 uur. Secret Mission speelt zich af in het centrum van Reuver.

Ongeveer 2 a 3 weken voor het feest kunt u de informatieklapper met de uitnodigingen ophalen. Lees de informatie goed en tijdig door zodat u op de juiste manier het spel kunt uitleggen en begeleiden.

Tegen een meerprijs van € 25,- legt Hieperdepiep het spel uit aan de spelers en zorgt Hieperdepiep na afloop voor de puntentelling en de uitreiking van het certificaat. Ook kunt u dan tijdens het spel via sms eventuele hints vragen aan de begeleider van Hieperdepiep Kinderfeestjes (u heeft dan wel een eigen mobiele telefoon nodig). Tevens wordt er na afloop een groepsfoto gemaakt die u na het feest digitaal krijgt toegestuurd.

Hieperdepiep Kinderfeestjes ©. Algemene voorwaarden


Kinderfeestjes (4 t/m 9 jaar)
Kabouterfeest (4 t/m 6 jaar)
Ridders- en prinsessenfeest (5 t/m 8 jaar)
Piratenfeest (5 t/m 8 jaar)
Junglefeest (5 t/m 8 jaar)
Discofeest (6 t/m 9 jaar)
Griezelfeest (6 t/m 9 jaar)
Voetbalfeest (6 t/m 9 jaar)
Tienerfeestjes (vanaf 10 jaar)
Laserschieten
Overige
Tuttebellen Theefeest (serviespakket)

Back To Top