Onze prijzenCompleet verzorgd Hieperdepiep kinderfeest voor 8 kinderen.
(Jungle, Piraten, Voetbal, Disco, Ridders & Prinsessen, Hocus Pocus en Kabouter)
Inclusief: spelbenodigheden, decoraties, verkleedkleding, uitnodigingen, afscheidscadeautjes en nog verrassend veel meer.
Dit alles voor maar €40,-

De themakisten zijn uit te breiden tot maximaal 10 kinderen (inclusief verkleedkleding uitnodiging, knutselopdracht en afscheidscadeautje).
De kosten per extra kind zijn €5,-.

Als u een feest voor méér dan 10 kinderen wilt organiseren, dan is het mogelijk om tegen een vergoeding van €2,- per kind, extra uitnodigingen, knutselopdracht en cadeautjes te krijgen. Let op: hier zitten dan geen verkleedkleren bij.

Voor 2 volwassenen is het mogelijk om bij het discofeest een glimmend gilet te huren.
Bij het Hocus Pocusfeest is het mogelijk om voor twee volwassenen een tovenaarspak met hoed te huren, per pak €2,50.

Het serviespakket voor 8 kinderen.
(Tuttebellen Theefeest)
Huurprijs is €25,-.

Tegen een meerprijs van €2,50 per extra kind kan het feest worden uitgebreid tot maximaal 10 kinderen.

De Candy Table kost € 3,- per persoon (minimaal 10 personen)

De borg van alle themafeesten bedraagt €50,- als u woonachtig bent in Limburg. Woont u buiten Limburg dan bedraagt de borg €80,-
U krijgt deze borg meteen terug na het onbeschadigd retour brengen van de gehuurde spullen.

Het servies van de Candy Table en het Tuttebellen Theefeest dient schoon retour te komen. Indien de verhuurder, om welke reden dan ook, de gehuurde spullen niet op de afgesproken datum en tijdstip terugbrengt, wordt er door de verhuurder een bedrag van €20,- van de borg ingehouden.

Het is eventueel mogelijk om tegen een vergoeding van €5,- de informatieklapper met de uitnodigingen per post thuis gestuurd te krijgen. U dient dan, na telefonisch overleg, de huurprijs van €40,- (standaardprijs voor een themafeest met 8 kinderen) + €5,- verzendkosten over te maken op rekening NL34RABO0143610465 t.n.v. S.Janneman.
Zodra het geld op onze rekening staat, sturen wij u de informatieklapper toe. U ontvangt deze klapper minimaal twee weken voor het feest, mits het geld op onze rekening staat. Houdt u, in verband met de uitnodigingen, er wel rekening mee om dit tijdig te doen!
De informatieklapper blijft eigendom van Hieperdepiep kinderfeestjes en deze geeft u weer met de themakist retour.

Het is helaas niet mogelijk de themakisten per post te verzenden; ze zijn te zwaar en dus te duur om te versturen én ze zijn mij veel te kostbaar!
Indien u meer informatie wilt hebben kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of via het contactformulier.

Hieperdepiep Kinderfeestjes ©. Algemene voorwaarden

Back To Top