Hieperdepiep e-mail draaiboeken


Draaiboeken

Compleet verzorgde themadraaiboeken per E-mail!
Woont u ver weg, wilt u een goedkopere oplossing of vindt u het gewoon leuk om zelf nog iets aan het kinderfeestje toe te voegen?
Dan is dit wat voor u!

Zoals het Hieperdepiep eigen is, zijn deze draaiboeken ook helemaal uitgewerkt met uitnodigingen, knutselopdrachten, traktatietips, bedankkaartjes, kant en klare activiteiten, bij de meeste draaiboeken is ook nog een speurtocht toegevoegd en natuurlijk ontzettend veel en originele spellen (waar je zelf maar minimaal iets aan toe hoeft te voegen). Dus héél veel Hieperdepiep en een beetje van jezelf. U print het uit en dan bent u al voor 80% klaar!!
De spellen zijn origineel en met weinig moeite of voorbereiding zo uit te voeren, maar voor de kinderen een echte belevenis!
Het e-maildraaiboek zit boordevol informatie, tips en ideeën om wel een hele dag mee te feesten!

Per E-mail

Deze draaiboeken kosten maar €12,50 inclusief de uitnodigingen, kant en klare knutselopdrachten, traktatietips, originele spellen en nog veel meer.
Laat u verrassen!!

Op dit moment zijn de volgende draaiboeken beschikbaar:
Kookfeest
Pippi Langkousfeest
Ridderfeest
Letterfeest
Boevenfeest
Brandweerfeest
WildWestfeest
Vlinderfeest


Vul het onderstaand formulier in om een themadraaiboek te bestellen. Na het versturen van het ingevuld formulier krijgt u via de e-mail alle informatie toegestuurd m.b.t. het afhandelen van deze bestelling. (*) Dit zijn verplicht in te vullen velden.

Extra controle: Is uw e-mailadres goed ingevuld?
Krijgt u geen automatische e-mail terug binnen een aantal minuten, dan is waarschijnlijk uw e-mailadres niet goed ingevuld.
Het beste wat u kunt doen is het nog eens proberen of even contact met ons opnemen via onze adresgegevens onderaan deze pagina.

Helaas is het niet mogelijk om deze draaiboeken via de post op te sturen, ze zijn alleen via E-mail verkrijgbaar.

Hieperdepiep Kinderfeestjes ©. Algemene voorwaarden

Back To Top